Algemene Schilderwerken

Waar techniek, kennis en 20 jaar ervaring samenkomen voor een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Binnen & Buiten

Zowel voor binnen als voor buiten ligt de sleutel tot het succes van algemene schilderwerken bij een juiste en grondige voorbereiding. Muren, plafonds, ramen en deuren, meubels en trappen maar ook gevels vereisen deze kennis van zaken voor een optimaal resultaat. Kies voor een opfrissing van het interieur voor binnen of een extra bescherming voor buiten waardoor de waarde van je huis aanzienlijk kan stijgen.

Lakwerk

Lakwerk wordt toegepast op ramen, deuren, trappen maar ook op keukenkasten. Je hebt de mogelijkheid om als afwerking voor verschillende graden van glans te kiezen, van mat tot blinkend. Het grote voordeel is dat het niet nodig is om het elke keer opnieuw te doen als je een deel van je huis laat schilderen. Het doorstaat de tand des tijds moeiteloos.

Behangen

Nog steeds kiezen mensen voor het behangen van muren in plaats van ze te schilderen. En terecht! Als je kiest voor behang, gaan de muren van jouw huis minder snel last van veroudering ondervinden en blijven ze langer mooi. Dankzij de enorme variëteit in behang is het een techniek die voor elk interieur kan dienen. Ook hier ligt de sleutel bij de voorbereiding.

Niet zomaar een schilder

Reeds van jongs af aan gefascineerd door kunst, studeerde ik af met een specialisatie in traditionele schildertechnieken. Gedurende mijn loopbaan als schilder kwam mijn passie voor kunst en detail alsmaar meer bovendrijven, waardoor deze twee invalshoeken vandaag volledig in elkaar verweven zitten. Welkom in mijn wereld, waar stijl en techniek centraal staan.

Contact

Heb je een project of wil je een offerte?

Stel me gerust je vraag. Ik kom graag vrijblijvend op locatie kijken en/of maak een offerte.