Specialisaties

Wanneer oog voor detail en technische kennis vereist zijn.

Bladgoud

Bladgoud is een edelmetaal dat bijna op elke ondergrond aangebracht kan worden. Het wordt gebruikt om meubilair, deurposten, raamkozijnen, daken, beelden enz van een gouden uiterlijk te voorzien. Dankzij hernieuwde populariteit en hanteerbare legering zijn de mogelijke toepassingen eindeloos.

Patina

Dankzij de werking van elementen zoals vocht en lucht ontstaat er op een metaal - meestal koper of een koperlegering - een natuurlijke corrosie waardoor je de typische patina uitstraling bekomt. Het patina effect en look kan echter zowat op alles bekomen worden middels het gebruik van olieverf en specifieke technieken.

Kaleien

Kaleien is het dun bepleisteren van een poreuze muur - zowel binnen als buiten - met een natuurlijk product op basis van kalk en zand. De ondergrond behoudt zijn natuurlijke vormen waardoor het resultaat een rustiek en robuust karakter krijgt. Net zoals bij andere technieken, is ook hier kennis van zaken en voorbereiding van groot belang.

Niet zomaar een schilder

Reeds van jongs af aan gefascineerd door kunst, studeerde ik af met een specialisatie in traditionele schildertechnieken. Gedurende mijn loopbaan als schilder kwam mijn passie voor kunst en detail alsmaar meer bovendrijven, waardoor deze twee invalshoeken vandaag volledig in elkaar verweven zitten. Welkom in mijn wereld, waar stijl en techniek centraal staan.

Contact

Heb je een project of wil je een offerte?

Stel me gerust je vraag. Ik kom graag vrijblijvend op locatie kijken en/of maak een offerte.